Σχετικά Με Εμένα

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μου! Αν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση του πράσινου καφέ και στα οφέλη που μπορεί να έχετε από την χρήση του όχι μόνο στο αδυνάτισμα, αλλά και στην γενικότερη υγεία σας αφού είναι γνωστός για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες.

Θέλω Να Ξεκαθαρίσω Κάτι…

Έχω κάνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπόρεσα σχετικά με τον πράσινο καφέ. Θέλησα να σας δείξω την αλήθεια και σε καμία περίπτωση δεν έκρυψα κάποιο αρνητικό σημείο, όσο ασήμαντο και αν ήταν.

Σε περίπτωση που κάτι μου διαφεύγει, θα ήταν μεγάλη χαρά για εμένα να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με βοηθήσετε να καλύψω το κενό.

Σχετικά με εμένα λοιπόν.

Δεν είμαι διατροφολόγος, ούτε διαιτολόγος, ούτε καν έχω κάποιο πτυχίο σχετικό με τον τομέα της υγείας. Είμαι ένα άτομο που έχει περάσει πολλά και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στο παρελθόν προσπαθώντας να χάσει βάρος. Φαντάζομαι για να διαβάζετε όσα γράφω θα έχετε κι εσείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και με καταλαβαίνετε.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια μελετώ οτιδήποτε πέφτει μπροστά μου σχετικά με τη δίαιτα και το αδυνάτισμα και γράφω άρθρα σε διάφορες ιστοσελίδες, αλλά και στο προσωπικό μου blog, με σκοπό να βοηθήσω τον κόσμο να αλλάξει τρόπο σκέψης σχετικά με το αδυνάτισμα και να βελτιώσει τη ζωή του.

Μέχρι τώρα τα καταφέρνω καλά γιατί μοιράζομαι πληροφορίες που άλλαξαν και τη δική μου ζωή.

Τα μηνύματα που παίρνω καθημερινά μου δίνουν κουράγιο να συνεχίζω και πάντα χαμογελάω όταν κάποιος που διάβασε κάποιο από τα βιβλία που έχω διαθέσει δωρεάν κατάφερε να πετύχει το στόχο του και να βελτιώσει τη διατροφή και την υγεία του.

Όσα θα διαβάσετε στο GreenCoffeeTruth.gr, αλλά και σε όσες άλλες σελίδες τύχει να βρείτε κάποιο άρθρο μου, πρέπει να ξέρετε ότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα, μόνο που δεν έκανα την έρευνα εγώ! Αυτό που προσπάθησα να κάνω ήταν να συλλέξω τις πληροφορίες που έκρινα ότι σας χρειάζονται, να τις αξιολογήσω και να τις παρουσιάσω με όσο το δυνατόν πιο αμερόληπτο τρόπο.

Κάτι Ακόμα…

Σε διάφορα σημεία του GreenCoffeeTruth.gr, υπάρχουν διαφημίσεις και πολλές φορές σας προτρέπω να δοκιμάσετε ένα προϊόν. Θέλω να ξέρετε ότι αν τελικά το αγοράσετε, εγώ θα πάρω κάποιο ποσοστό από την πώληση του.

Κερδίζω χρήματα από αυτό και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας το κρύψω. Εσείς δεν επιβαρύνεστε πουθενά. Η τιμή που θα αγοράσετε αυτό που επιλέξατε είναι η ίδια είτε το πάρετε από τη δική μου σελίδα, είτε από κάποια άλλη.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι παρόλο που κερδίζω κάποιο ποσό από την αγορά σας, αυτό δεν σημαίνει ότι σας προτείνω να αποκτήσετε κάτι που δεν θα έχει αποτέλεσμα.

Έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια και αφιέρωσα πάρα πολύ χρόνο για να επιλέξω το ιδανικό προϊόν για την χρήση που σας το προτείνω και είμαι σίγουρη ότι θα το διαπιστώσετε κι εσείς αν διαβάσετε όσα γράφω στα άρθρα μου.

Πού Αλλού Μπορείτε Να Με Βρείτε

Θα χαρώ πολύ να επισκεφτείτε και να σχολιάσετε το blog μου, αλλά και να με κάνετε φίλη σας στα social networks!

Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη. Εύχομαι να πετύχετε όλους τους στόχους σας το συντομότερο δυνατό!

Κατερίνα Κανελάκη