Αποποίηση Ευθυνών

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε απορίες σχετικά με την αποποίηση ευθυνών της ιστοσελίδας μου, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή στο admin@GreenCoffeeTruth.gr.

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα δημοσιεύονται με καλή πίστη και για γενικού σκοπού πληροφόρηση και μόνο. Το www.GreenCoffeeTruth.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την πληρότητα, την αξιοπιστία και την ακρίβεια των πληροφοριών.

Κάθε ενέργεια την οποία κάνετε βασισμένοι στις πληροφορίες που θα βρείτε σε αυτή την ιστοσελίδα (www.GreenCoffeeTruth.gr), γίνεται απολύτως με δική σας ευθύνη. Το www.GreenCoffeeTruth.gr δεν θα ευθύνεται για τυχόν απώλειες ή/και ζημιές που αφορούν τη χρήση του περιεχομένου που δημοσιεύω.

Από την ιστοσελίδα μου, μπορείτε να επισκεφθείτε άλλες ιστοσελίδες ακολουθώντας υπερσυνδέσμους. Ενώ προσπαθώ να παρέχω μόνο ποιοτικούς συνδέσμους σε χρήσιμες και ηθικές ιστοσελίδες , δεν έχω κανέναν έλεγχο πάνω στο περιεχόμενο και τη φύση αυτών των χώρων. Αυτοί οι συνδέσμοι σε άλλους δικτυακούς τόπους δεν συνεπάγονται καμμιά σύσταση για όλο το περιεχόμενο που υπάρχει σε αυτές τις περιοχές.

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας και το περιεχόμενο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να συμβεί πριν να έχω την ευκαιρία να αφαιρέσω ένα σύνδεσμο που μπορεί να είναι «κακός».

Παρακαλω επίσης να γνωρίζετε ότι όταν φεύγετε από την σελίδα μου, άλλες ιστοσελίδες μπορεί να έχουν διαφορετικές πολιτικές απορρήτου και όρους που είναι πέραν του ελέγχου μου. Παρακαλώ να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις πολιτικές των ιστοτόπων αυτών, καθώς και τους όρους χρήσης τους πριν από τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε διαδικτυακή δραστηριότητα ή το ανέβασμα οποιασδήποτε πληροφορίας.

Η Συγκατάθεση Σας

Με τη χρήση της ιστοσελίδας μου, συναινείτε στην παρούσα αποποίηση ευθυνών και συμφωνείτε με τους όρους της.

Ενημέρωση

H αποποίηση ευθυνών ενημερώθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Στην περίπτωση που ενημερώσω, τροποποιήσω ή κάνω οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτό το έγγραφο, αυτές οι αλλαγές θα αναρτώνται στην παρούσα σελίδα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή στο admin@GreenCoffeeTruth.gr.