Επιστημονικά Αποδεδειγμένη Η Φυσική Απώλεια Βάρους

Η Αμερική βρίσκεται σε κρίση της υγειονομικής περίθαλψης. Περισσότερο από το 60 τοις εκατό των ενηλίκων των ΗΠΑ είναι υπέρβαροι και το 25% θεωρούνται παχύσαρκοι. Ένα στα τέσσερα παιδιά είναι υπέρβαρα και έχουν επικεφαλής για μια ζωή χρόνιας ασθένειας. Αυτοί οι αριθμοί σχεδόν διπλασιάστηκαν κατά την τελευταία είκοσι χρόνια.

Η Φυσική Απώλεια Βάρους

Το υπερβολικό σωματικό βάρος έχει συνδεθεί με πολλές κοινές συνθήκες που επηρεάζουν Αμερικανοί. Αυτές περιλαμβάνουν: καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, πόνο στην πλάτη, ορισμένες καρκίνους, ορμονικές ανισορροπίες, κόπωση, εγκεφαλικό επεισόδιο, υψηλή χοληστερόλη, διαβήτη, χοληδόχος κύστη διαταραχές της ουροδόχου κύστης, άπνοια ύπνου, σύνδρομο Χ (αντίσταση στην ινσουλίνη) και άλλα. Υγεία τα έξοδα φροντίδας που σχετίζονται άμεσα με την παχυσαρκία είναι δευτερεύοντα μόνο στο κάπνισμα και αυξάνονται με ανησυχητικό ρυθμό.

Η συνεπής απώλεια βάρους μπορεί να επιτευχθεί με την κατανόηση και την εφαρμογή

Μερικές Μικρές Αλήθειες

Η συνολική θερμιδική πρόσληψη πρέπει να είναι μικρότερη από την ποσότητα θερμίδων α πρόσωπο καίει. Αυτό είναι γνωστό ως ο βασικός μεταβολικός ρυθμός (BMR). Υψηλή χαμηλή θερμίδα οι γλυκαιμικές (υδατανθρακικές) δίαιτες προκαλούν αύξηση της ινσουλίνης που ουσιαστικά θα κλειδώσει λίπος καθιστώντας αδύνατο να κάψετε. Τα υψηλά επίπεδα ινσουλίνης θα οδηγήσουν στην απώλεια μυών όταν τρώνε λιγότερο από το BMR.

Μέτρια άσκηση άσκησης αντίστασης είναι επίσης απαραίτητη για να ασφαλίσει άπαχο μυ είναι έκτακτος. Η διατήρηση της μυϊκής μάζας ενώ καίει λίπος βελτιώνει τη σύνθεση του σώματος (αυξάνει τον άπαχο μυ και μειώνει το λίπος) και διατηρεί ή αυξάνει το BMR.

Η μακροχρόνια απώλεια βάρους ή / και η συντήρηση είναι πολύ δύσκολη εάν ένα άτομο έχει ανεξέλεγκτη όρεξη και / ή πρόβλημα με συναισθηματικό φαγητό.

Αυτές οι έννοιες είναι απλά κατανοητές αλλά συχνά δύσκολες ή αδύνατες για το υπέρβαρο άτομο να εφαρμόσει. Ένα άλλο λίγο γνωστό γεγονός εξηγεί περαιτέρω γιατί πολλοί άνθρωποι είναι υπέρβαροι. Ενενήντα τοις εκατό των υπέρβαρων ατόμων είναι ανεπαρκείς σεροτονίνη, ντοπαμίνη, νορεπινεφρίνη και η επινεφρίνη. Αυτά είναι σημαντικά για τον εγκέφαλο και τους χημικούς αγγελιοφόρους του νευρικού συστήματος που ονομάζονται νευροδιαβιβαστές (ΝΤ) επηρεάζουν κάθε σύστημα στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων όρεξης και κορεσμού στο εγκέφαλος. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ακούσει για σεροτονίνη επειδή αυτοί που πάσχουν από κατάθλιψη και  οι διαταραχές άγχους συνιστούν συχνά επιλεκτική επαναπρόσληψη σεροτονίνης αναστολέα (SSRI) όπως Prozac, Zoloft, Celexa, Welbutrin, κλπ.

Ποια Είναι Η Λύση;

Αν και αυτά τα φάρμακα παρέχουν μερικές φορές προσωρινή ανακούφιση από συμπτώματα, κάνουν ΔΕΝ προσθέτετε ένα μόριο σεροτονίνης στο σύστημα. Στην πραγματικότητα, τα φάρμακα SSRI προκαλούν ένα αυξημένο ρυθμό απέκκρισης της σεροτονίνης, που εξαντλεί περαιτέρω το ελλειμματικό NT πρόσωπο. Η λύση είναι η αξιολόγηση των επιπέδων ΝΤ με ένα απλό τεστ ούρων και στη συνέχεια βελτιστοποιήστε το NT παρέχοντας θεραπεία με αμινοξέα. Τα αμινοξέα παρέχουν το δομικά στοιχεία για την αναδημιουργία των νευροδιαβιβαστών. Σεροτονίνη, ντοπαμίνη, νορεπινεφρίνη και επινεφρίνη είναι καταστολείς της όρεξης.

Εκτός από τις συναισθηματικές / ψυχολογικές λειτουργίες τους, η σεροτονίνη, η ντοπαμίνη, η νορεπινεφρίνη και η επινεφρίνη είναι επίσης φυσικοί καταστολείς της όρεξης. Όταν ένα το άτομο έχει θεραπευτικά επίπεδα αυτών των ΝΤ στο σύστημά τους, πηγαίνουν σε μια κατάσταση ασφαλή έλεγχο της όρεξης. Αυτό τους επιτρέπει να ακολουθήσουν τη διατροφή τους με μειωμένες θερμίδες ενώ εξαλείφοντας τη συναισθηματική κατανάλωση και τους πόθους υδατανθράκων και σοκολάτας.

Ένα άλλο όφελος αυτής της κομψής προσέγγισης είναι ότι όχι μόνο δεν υπάρχουν παρενέργειες, αλλά υπάρχουν σημαντικά οφέλη. Η βελτιστοποίηση των επιπέδων NT μπορεί να βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Άλλα συμπτώματα χαμηλών νευροδιαβιβαστών όπως κατάθλιψη, άγχος, αϋπνία, χρόνια κόπωση, διαταραχές πανικού, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, pms, ινομυαλγία, ημικρανίες, ορμονική δυσλειτουργία, κόπωση των επινεφριδίων, πεπτικές διαταραχές και πολλές οι υπολοιποι.

Αποδεδειγμένη Η Φυσική Απώλεια ΒάρουςΑποτελέσματα

Τα κλινικά αποτελέσματα που χρησιμοποιούν αυτήν την προσέγγιση είναι πολύ ελπιδοφόρα. Σε μια κλινική της Μινεσότα με μια βάση ασθενών 690 ασθενών, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής.

Μέση εκκίνηση βάρος: 111 κιλά.

Μέση συνολική απώλεια βάρους: 62,6 κιλά.

Μέση απώλεια κατά τη διάρκεια πρώτου μήνα: 16,9 κιλά.

Μέση απώλεια κατά τη διάρκεια ενεργού προγράμματος απώλειας: 8,4 κιλά /μήνας.

Μέσος όρος βάρους στόχου: 49 κιλά.

Ποσοστό των ενεργών ασθενών που φθάνουν τον στόχο τους: το 90 τοις εκατό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *