Μερικά Tips Για Να Χάσετε Βάρος Και Να Αποκτήσετε Βέλτιστη Υγεία

Ξέρατε ότι αυτό που τρώτε θα μπορούσε να κάνει το σώμα σας τοξικό; Εννοώ τόσο τοξικό για να επισημάνω ότι το σώμα σας δεν είναι σε θέση να μεταβολίσει τα τρόφιμα. Αυτά τα μικρά πλάσματα, που ονομάζονται παράσιτα, τρέφονται από τρόφιμα που περιέχουν ζάχαρη και μαγιά. Αυτό προκαλεί τους ανθρώπους να τρώνε πρόχειρο φαγητό όλο το εικοσιτετράωρο και να μην αισθάνονται ποτέ ικανοποιημένοι.

Για να χάσετε κιλάΩς εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να αποτοξινώνετε το σώμα πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά είναι πολύ σημαντικό να μειώσετε την πρόσληψη ζάχαρης. Έτσι αντί για σόδες, πίνετε νερό. Κάποιοι θα πουν, “Τι γίνεται με τη ζάχαρη, ποτά;” Το συστατικό σε σόδα δίαιτα που ονομάζεται, η ασπαρτάμη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του εγκεφάλου. Πίνετε 1 φλιτζάνι Tropicana, Grovestand χυμό πορτοκάλι το πρωί, στη συνέχεια, πιείτε νερό όλη την ημέρα.

Είναι επίσης σημαντικό να έχετε μια καλή πηγή πολυβιταμινών, ορυκτών και αντιοξειδωτικών.

Καταναλώστε Βιταμίνες καθημερινά για να αποτρέψετε την έλλειψη μικροθρεπτικών συστατικών.

Αφού αποτοξινώσετε το σώμα, πάρτε όλες αυτές τις βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά και αλλάξτε τη διατροφή σας. θα πρέπει να έχετε αρκετή ενέργεια για να ασκήσετε. Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε για την άσκηση. Το σώμα σας δημιουργήθηκε για να μετακινηθεί και είναι υποχρεωτικό να αρχίζετε να κινούνται.

Τώρα οι καλύτερες ασκήσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε ποτέ είναι οι Tae Bo και Pilates, 3-5 φορές την εβδομάδα. Πριν ξεκινήσετε την Tae Bo, θυμηθείτε πάντα να φοράτε ένα λουράκι PROSPIRIT που θερμαίνεται γύρω από τη μέση σας, αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να αναπτύξετε τονισμένα κοιλιακούς.

Για βέλτιστη υγείαΣυνδυάστε το Pilates με το Tae Bo και έχετε δημιουργήσει μια άσκηση γεμάτη ενέργεια.
Εάν το Tae Bo είναι πολύ σκληρό για το σώμα σας, απλά αντικαταστήστε το με το “Walk Away the Pounds”.

Αφού ακολουθήσετε αυτές τις απλές οδηγίες, θα έχετε το πιο απίστευτο σώμα!

Ξέρετε ποια συσκευή θα σας δώσει τη δυνατότητα να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, παρακινημένοι και συνεπείς σε αυτό το πρόγραμμα; Μπορείτε να ζήσετε χωρίς βέλτιστη υγεία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *