Η Μουσική Μπορεί Να Βοηθήσει Να Κάψετε Περισσότερο Λίπος

Περιήγηση σε μια από τις ρωσικές ιστοσελίδες που πρόσφατα βρήκα ένα λίγο άρθρο που ισχυρίζεται ότι η μουσική μπορεί να επηρεάσει και την υγεία μας βελτιώνοντας και επιδεινώνοντας. Αυτό φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και εγώ αποφάσισε να διερευνήσει πώς η μουσική επηρεάζει πραγματικά την ευημερία μας.

Αυτό που βρήκα έριξε το μυαλό μου και θέλω να μοιραστώ τα αποτελέσματα μαζί σου.

Όλα Επηρεάζονται Από τη Μουσική

Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο συμφώνησαν ότι η μουσική επηρεάζει παραγωγή ορμονών που συνδέονται άμεσα με τα δικά μας συναισθήματα. Εάν το σκέφτεστε, επηρεάζεται από τη μουσική όλα. Σκεφτείτε την τελευταία φορά που παρακολουθήσατε μια ταινία τρόμου.

Θυμηθείτε πως η μουσική έκανε την καρδιά σας πιο γρήγορη. ΜΟΥΣΙΚΗ Ιατροί στην Ιαπωνία και την Κίνα βοηθούν τους ασθενείς να διαμορφώσουν τη δική τους μουσική τα κιτ βοήθειας, όπου μπορείτε να βρείτε CD με ονόματα όπως “Ήπαρ”, “Πνεύμονες”, “Ημικρανία” ή “Μεταβολισμός”.

Η Μουσική Μπορεί Να ΒοηθήσειΧάσετε Κιλά ακούγοντας Μότσαρτ

Τώρα επιτρέψτε μου να σας πω για την πιο πολύτιμη ανακάλυψη μου. Η μουσική μπορεί όχι μόνο να βελτιώσετε τη γενική υγεία σας, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος! Η κατανάλωση δείπνου ενώ ακούτε τον Μότσαρτ συμβάλλει στη βελτίωση το μεταβολισμό σας και την πέψη των τροφίμων. Όταν τρώτε ενώ ακούτε στην ποπ ή στη ροκ μουσική αρχίζετε αυτόματα να τρώτε γρηγορότερα.

Ως αποτέλεσμα, καταπίνετε μεγαλύτερα κομμάτια καθιστώντας πιο δύσκολο για σας στομάχι για να αφομοιώσει το φαγητό.

Αυτό αναπόφευκτα οδηγεί σε επιπλέον κιλά. “Όταν ακούμε κλασική μουσική, υποσυνείδητα παίρνετε μια εικόνα πολυτέλειας, πλούτο και πολυπλοκότητα “, εξηγεί αυτό το φαινόμενο ο ψυχολόγος  Δρ Adrian Nort. Βελτιώνει τη διάθεσή μας, και μας κάνει να μας πάρει και τρώτε αργά απολαμβάνοντας το φαγητό.

Η άσκηση ενώ ακούτε την κλασσική μουσική βοηθά να χάσετε το βάρος πολύ πιο γρήγορα από το να ακούτε δυνατά ποπ μουσική. Γιατί; Ίσως επειδή κατά τη διάρκεια του πειράματος μια πρώτη ομάδα ανθρώπων ακούγοντας τη μουσική του Βιβάλντι δούλεψαν σε ένα στατικό ποδήλατο μισό μια ώρα περισσότερο από την ομάδα που ακούει το ποπ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακόμα κι αν δεν είσαι μεγάλος οπαδός της κλασσικής μουσικής, σας παροτρύνω να δοκιμάσετε το! Τι πρέπει να χάσετε, εκτός από την άσχημη εμφάνιση κυτταρίτιδας, επιπλέον σωματικό λίπος και κακές διατροφικές συνήθειες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *