Τρόφιμα Με Υψηλή Περιεκτικότητα Σε Νερό Για Απώλεια Βάρους

Η Δρ. Barbara Rolls είναι διάσημη διατροφολόγος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Volumetrics αντανακλά το πάθος και την εμπειρία της. Είναι μια ισορροπημένη και θρεπτική διατροφή που είναι εύκολο να ακολουθηθεί.

Η έννοια του όρου “Volumetrics” υπήρξε για λίγο. Μπορώ να θυμηθώ ότι ο μπαμπάς μου μίλησε για την κατανάλωση τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε “υγρασία”. Η έννοια του όγκου των τροφίμων ως μέσο απώλειας βάρους γρήγορα έπεσε υπέρ και αντικαταστάθηκε από την περιεκτικότητα σε λιπαρά. Μόλις μέσα στα 2-3 χρόνια ο όγκος των τροφίμων έχει επιστρέψει.

Είναι σημαντικό για τους καταναλωτές να κατανοήσουν ότι υπάρχουν μόνο λίγες κλινικές δοκιμές για τους εμπειρογνώμονες βάρους για να συνάγουν συμπεράσματα και να κάνουν τις κατάλληλες συστάσεις.

Τρόφιμα Με Υψηλή Περιεκτικότητα Για παράδειγμα, πιστεύω ότι η απώλεια βάρους δεν είναι το πρόβλημά σας. Προτιμώ να μελετήσετε γιατί κερδίσατε βάρος και να αναζητήσετε λύσεις για να μην το ξανασυμβεί. Αυτός είναι ο λόγος που κάνω πολλές αναφορές στους μυς.

Καθώς μεγαλώνεις, χάνεις μυς και κερδίζεις βάρος. Κρίνω ένα προϊόν απώλειας βάρους από αυτή την προοπτική: το προϊόν προκαλεί απώλεια μυϊκής μάζας; Αν ναι, αυτό δεν είναι ένα υγιές προϊόν απώλειας βάρους.

Σας συνιστώ να βρείτε έναν επαγγελματία που σας αρέσει και να κολλήσετε μαζί της. Όσο η “ισορροπημένη διατροφή” είναι κατά κάποιο τρόπο εκτός της φιλοσοφίας της, θα είστε σε καλά χέρια.

Αυτή είναι μια καλή διατροφή παρά δύο πιθανά προβλήματα που συζητώ σε αυτό το άρθρο. Κάποιοι μπορεί να συμφωνούν και κάποιοι μπορεί να διαφωνούν, αλλά αυτός είναι ο λόγος για αυτό το άρθρο – συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών.

Η Volumetrics δεν είναι νέα

Η Volumetrics χρησιμοποιεί τον όγκο των τροφίμων (περιεχόμενο νερού) ως τρόπο περιορισμού των θερμίδων. Γενικά, τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό είναι λιγότερο πυκνά. Η συμπλήρωση σε μεγάλες ποσότητες, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας πυκνά τρόφιμα για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος έχει δύο πιθανά προβλήματα.
Η σατυΐνη μπορεί να εμφανιστεί πολύ νωρίς κατά τη διάρκεια της σίτισης. Αυτό έχει δύο αποτελέσματα …
Μερικοί άνθρωποι θα αρχίσουν να τρώνε ή να τρώνε πολύ
Μερικές δίαιτες θα καταλήξουν σε δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων – ενδεχομένως πολύ χαμηλή.
Οι Dieters θα μπορούσαν να εξαλείψουν εντελώς την πρόσληψη υδατανθράκων.
Μια δίαιτα που περιορίζει μια ολόκληρη ομάδα τροφίμων δεν είναι μια υγιεινή διατροφή.

Κάθε δίαιτα έχει πιθανά προβλήματα και αποτελέσματα που θα ήθελε να αποφύγει. Το άρθρο μου είναι μια συζήτηση για δύο πιθανά αποτελέσματα της διατροφής. Εάν μπορούν να αποφευχθούν, αυτή είναι μια καλή διατροφή.

Τρόφιμα Με Υψηλή Περιεκτικότητα Σε Νερό Το Volumetrics ΔΕΝ είναι μια παραλλαγή της δίαιτας Atkins. Ο Δρ Rolls σκιαγραφεί ένα σχέδιο απώλειας βάρους που αν ακολουθηθεί σωστά θα οδηγήσει σε απώλεια λίπους. Η απώλεια βάρους χάνοντας λίπος και διατηρώντας τους μυς – είναι μια καλή διατροφή.
Ο εύκολος τρόπος για να επικρίνετε τη διατροφή είναι να υποδείξετε ότι το πόσιμο νερό με κάθε γεύμα ασκεί το Volumetrics. Στην πραγματικότητα πίνω 2-3 ποτήρια νερό με κάθε γεύμα και με κρατά από υπερβολική σίτιση.

Νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι η περιεκτικότητα σε νερό των τροφίμων διαδραματίζει μεγαλύτερο ρόλο στο Volumetrics από το λίπος και τις ίνες. Αυτό σημαίνει ότι η απώλεια βάρους είναι από περιορισμό θερμίδων. Η απώλεια βάρους με την κατανάλωση λιγότερων θα προκαλέσει το σώμα σας να χάσει και το λίπος και τους μυς. Αυτός δεν είναι ο βέλτιστος τρόπος για να χάσετε βάρος. Ο μόνος αποδεκτός μηχανισμός για τη μείωση του βάρους είναι η χρήση αποθηκευμένου λίπους. Ο μυς πρέπει να διατηρηθεί.

Περιορισμός θερμίδων από μόνη της, δεν είναι ένας ιδανικός τρόπος για να χάσετε βάρος.

Η απώλεια λίπους και όχι του μυός απαιτεί το σωστό συνδυασμό και την αναλογία του λίπους προς την πρωτεΐνη, όχι μόνο τον περιορισμό των θερμίδων.

Ο Δρ Rolls είπε: “Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό έχουν μεγάλη επίδραση στην κορεσμό, αλλά δεν μπορείτε να πίνετε απλώς πολύ νερό, το οποίο καταστέλλει τη δίψα χωρίς να πιάνει την πείνα”.

Συνεχίζει, “Γιατί το νερό είναι τόσο χρήσιμο για τον έλεγχο των θερμίδων; Διέγει τις θερμίδες σε μια δεδομένη ποσότητα τροφής”.

Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να είναι ένα άλλο πρόβλημα και όχι ένα όφελος. Με τις αραιωμένες θερμίδες, ο όγκος αυξάνεται και γεμίζετε πριν καταναλώσετε μια κατάλληλη ποσότητα θερμίδων, βιταμινών και μετάλλων.

Η κατανάλωση της σωστής αναλογίας λίπους προς πρωτεΐνη είναι κρίσιμη σε αυτόν τον τύπο δίαιτας, αν θέλετε να αποφύγετε την αύξηση του σωματικού βάρους. Ο πρωταρχικός σκοπός της διατροφής είναι να δημιουργήσει ένα εσωτερικό περιβάλλον που επιβραδύνει τη διαδικασία αύξησης του βάρους με την ηλικία. Ο αυστηρός περιορισμός των θερμίδων είναι μια κακή προσέγγιση για την αποτροπή της αύξησης του σωματικού βάρους.

 Περιεκτικότητα Σε Νερό Για Απώλεια ΒάρουςΔεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι μπορείτε να τρώτε λιγότερα και να αισθάνεστε γεμάτοι. Το φαγητό έχει όγκο, κυρίως από την περιεκτικότητα σε νερό. Η απώλεια βάρους με τον τρόπο αυτό έρχεται πραγματικά κάτω από τον περιορισμό των θερμίδων σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Σπάνια αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υγιή απώλεια βάρους.

Θυμηθείτε, μια καλή διατροφή αποτρέπει την αύξηση του σωματικού βάρους με τη διατήρηση των μυών. Ενεργός μυϊκός ιστός είναι η καλύτερη προστασία σας από την αύξηση του βάρους. Με λίγα λόγια, να χάσετε βάρος χάνοντας λίπος και να το κρατήσετε μακριά με τη διατήρηση των μυών.

“Το Volumetrics θα σας διδάξει πώς να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες ενώ απολαμβάνετε μια ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων”. Εισαγωγή στο νέο βιβλίο του Dr. Rolls, Volumetrics.

Πόσο μακριά τα άτομα πιέζουν τον περιορισμό των θερμίδων είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Αν καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες χωρίς τη σωστή αναλογία μακροθρεπτικών συστατικών, θα χάσετε μυς. Αν χάσετε μυς, η δίαιτα απέτυχε στον πρωταρχικό σκοπό της πρόληψης της αύξησης του σωματικού βάρους.

Το Volumetrics δεν έχει σχεδιαστεί για να περιορίζει σοβαρά τις θερμίδες. Απλώς το αναγνωρίζω ως πιθανό πρόβλημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *